Trick or Treat? Doe maar gewoon en kweek een pompoen!

Net als in 2017 kregen de kinderen van de Stadense scholen pompoenzaad mee om thuis te planten. Niet minder dan 1400 zaden werden op deze manier verdeeld! In oktober hebben ze dan mooie, grote, oranje pompoenen die ze dan samen met hun vrienden, mama of papa, oma of opa of op school kunnen versieren.
Vorig jaar kreeg de klas die de mooiste pompoen maakte een leuke verrassing. Dit jaar gaat de prijs naar de klas die ons de mooiste Halloweenfoto bezorgt!

Alle versierde pompoenen worden langs het parcours van de Zombietrail geplaatst zodat de deelnemers de weg in het donker terugvinden en de kinderen misschien wel hun eigen pompoen kunnen terugvinden.
We kijken nu al uit naar de creaties!

Post gerust eens een foto van jouw plantje en pompoenen op Facebook met de hashtag #ZombietrailStaden. Zo weten de organisatie en de andere deelnemers hoe het met jouw plantje gaat!

De versierde pompoenen worden verzameld via de deelnemende scholen of kunnen naar het SWOK (Ooststraat 4A, Staden) gebracht worden op zaterdag 27/10/2018 tussen 8 en 10u.
Op zondag 28/10/2018 kan ieder die dit wenst zijn/haar eigen pompoen komen ophalen aan het SWOK tussen 10u en 12u. Na dit uur kan ieder die dit wenst de resterende pompoenen meenemen voor eigen gebruik. De rest wordt gecomposteerd.

In 2017 maakte Karlijn de mooiste pompoen!

Karlijn EN haar klas (het vijde leerjaar van de Vijfwegen) werden op 19 januari 2018 in de watten gelegd. Het Zombietrail-team zorgde voor een leuke namiddag met een fantastische pannenkoekenbak!