Trick or Treat? Doe maar gewoon en kweek een pompoen!

Net als in 2017 en 2018 krijgen de kinderen van de Stadense scholen pompoenzaad mee om thuis te planten. Niet minder dan 1400 zaden worden op deze manier verdeeld! In oktober hebben ze dan mooie, grote, oranje pompoenen die ze dan samen met hun vrienden, mama of papa, oma of opa of op school kunnen versieren.
In 2017 kreeg de klas die de mooiste pompoen maakte een leuke verrassing. In 2018 ging de prijs naar de klas die ons de mooiste Halloweenfoto bezorgde!

Alle versierde pompoenen worden langs het parcours van de Zombietrail geplaatst zodat de deelnemers de weg in het donker terugvinden en de kinderen hun eigen pompoen kunnen zoeken.
We kijken nu al uit naar de creaties!

Post gerust eens een foto van jouw plantje en pompoenen op Facebook met de hashtag #ZombietrailStaden. Zo weten de organisatie en de andere deelnemers hoe het met jouw plantje gaat!


In 2018 stuurde kinderopvang ’t Ballonnetje de foto die de meeste stemmen kreeg van de deelnemers. De opdracht luidde: “Maak een leuke Halloweenfoto waarin de pompoen centraal staat”. Ze werden beloond met een pannenkoeknamiddag!


In 2017 maakte Karlijn de mooiste pompoen!

Karlijn EN haar klas (het vijde leerjaar van de Vijfwegen) werden op 19 januari 2018 in de watten gelegd. Het Zombietrail-team zorgde voor een leuke namiddag met een fantastische pannenkoekenbak!