Info

Zombie… wat?

In 2017 vond de allereerste Zombietrail® plaats in Staden. Na twee heel succesvolle edities zijn we er dit jaar terug op zaterdag 26 oktober 2019!

Vier jaar na AtletiekFun (een totaalevenement voor mensen met een beperking) organiseerden de werkgroep AtletiekFun en Chirojongens Staden in 2017 een nieuw, sportief evenement met speciale aandacht voor mensen met een beperking. Dit werd meteen een schot in de roos: 1324 deelnemers in 2017 en 1929 in 2018!

Onder het Olympische motto “deelnemen is belangrijker dan winnen” komt iedereen tijdens de Zombietrail aan zijn trekken langs een Halloweenparcours. Geoefende lopers, maar ook wandelaars, mensen met een beperking en gezinnen, starten samen aan een tocht van 5,5 km langs Stadense wegen. Onderweg doorkruis je verschillende “zombiezones”. Het korte parcours is volledig toegankelijk voor rolwagens en buggy’s. Het lange parcours is met zijn onverharde wegen iets avontuurlijker.

De tocht start met een spetterend spektakel om iedereen meteen in de juiste mood te brengen. Onderweg zorgen straattheater, klank- en lichteffecten en de vele zombies (uit verschillende Stadense verenigingen en organisaties) voor de sfeerelementen! Nadien kan je napraten in de gezellig ingeklede bar met speciaal voor de gelegenheid gebrouwen Zombier®.

De opbrengst van de inschrijvingen (€7 per persoon) gaat naar het goede doel. De opbrengst van de bar gaat naar de Chirojongens en -meisjes van Staden.

Contactgegevens:

info@zombietrail.be

VZW Zombietrail Staden
BE0695.821.778
Wouter Van Vooren
Leopoldlaan 40, 8840 Staden
+32 (473) 37 35 91

Facebookpagina:

http://www.facebook.com/ZombietrailStaden

 

Onze Partners