Wedstrijd

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ter gelegenheid van de Zombietrail een wedstrijdje. In 2017 en 2018 kon je als klas deelnemen, dit jaar trekken we de wedstrijd ook open naar verenigingen, voorzieningen en sociale organisaties.

Hoe maak je kans om te winnen? Heel eenvoudig:

  1. Volg de knutselinstructies (download hier) en knutsel één of meerdere Halloween-lampionnen. Wees gerust, moeilijk is het niet!
  2. Neem samen met je groep een leuke en originele foto in Halloweenthema waarop de lampionnen te zien zijn.
  3. Mail de foto ten laatste op maandag 22 oktober 2019 naar info@zombietrail.be en bezorg de lampionnen ten laatste op vrijdagavond 25 oktober 2019 aan de organisatie. De lampionnen zullen gebruikt worden om een stukje van het parcours van verlichting te voorzien.

Op zaterdagavond 26 oktober vindt de derde Zombietrail plaats in Staden. Alle ingestuurde foto’s worden in de zaal opgehangen en alle 2000 deelnemers aan de Zombietrail kunnen stemmen op één foto. Na de Zombietrail nemen we contact op met de winnaar en bezorgen we deze een leuke verrassing.

 

In 2017 kreeg de klas die de mooiste pompoen maakte een leuke verrassing. In 2018 ging de prijs naar de klas die ons de mooiste Halloweenfoto bezorgde!


2018: kinderopvang ’t Ballonnetje

In 2018 stuurde kinderopvang ’t Ballonnetje de foto die de meeste stemmen kreeg van de deelnemers. De opdracht luidde: “Maak een leuke Halloweenfoto waarin de pompoen centraal staat”. Ze werden beloond met een pannenkoeknamiddag!

2017: Karlijn maakte de mooiste pompoen!

Karlijn EN haar klas (het vijde leerjaar van de Vijfwegen) werden op 19 januari 2018 in de watten gelegd. Het Zombietrail-team zorgde voor een leuke namiddag met een fantastische pannenkoekenbak!

 

Onze Partners